Skip to main content

Sală de sport modernă pentru angajații Penitenciarului nr. 12 din Bender

Angajații  Penitenciarului nr.12 din Bender se vor bucura de o sală de sport modernă. În acest sens, astăzi a avut loc ceremonia de dare în exploatare a sălii amenajate și dotate cu echipamentul necesar, cu genericul ”Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă”.

La eveniment au fost prezenți: directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) Anatolie Falca, directoarea adjunctă a ANP Liuba Jignea-Suveica, reprezentanți ai direcțiilor de ramură din cadrul ANP și președintele Asociației Sindicale ”Gardianul”, Andrei Ivanov.

Evenimentul a debutat cu mesajele conducerii ANP, care a menționat importanța sportului în menținerea sănătății fiecăruia dintre noi, subliniind că scopul amenajării și dotării acestei săli este de a promova modul sănătos de viață în mediul angajaților sistemului penitenciar.

La rândul său, conducerea Penitenciarului nr.12 – Bender și-a exprimat gratitudinea pentru un astfel de proiect nobil și a promis că, printre multiplele sarcini și provocări zilnice, angajații instituției își vor dezvolta abilitățile fizice întru îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

           În cadrul evenimentului a avut loc  și o slujbă religioasă.

Totodată, în cadrul vizitei la Penitenciarul nr.12- Bender, de către directorul ANP a fost desfășurată o ședință de lucru cu întreg corpul de ofițeri și agenți, în cadrul căreia au fost discutate obiective de termen scurt și lung, pentru perpetuarea  instituției ca parte componentă a sistemului penitenciar.

De menționat că realizarea acestui proiect a fost posibilă grație suportului ANP și al Asociației Sindicale ”Gardianul”.

 

Serviciul mass-media și comunicare al ANP

Tel: 022 409-767