Skip to main content

Detașamentul cu Destinație Specială „Pantera” – întrunit în ședință solemnă la ceas aniversar

Ieri, 4 aprilie, angajații Detașamentului cu Destinație cu Specială ,,Pantera” al Administrației Naționale a Penitenciarelor au marcat solemn la sediul instituției, cea de-a 33-a aniversare. Evenimentul dedicat acestei ocazii a avut loc în prezența ministrei Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, secretarei de stat, Nadejda Burciu, directorului Administrației Naționale a Penitenciarelor, Anatolie Falca, a angajaților subdiviziunii, precum și a oaspeților de onoare.

În ambianța acestui prilej, ministra Justiției a felicitat efectivul subdiviziunii şi a mulțumit pentru devotamentul și curajul de care dau dovadă în munca specifică și deloc ușoară depusă zilnic.

La rândul său, directorul ANP, Anatolie Falca, a adresat sincere felicitări și urări de bine cu prilejul aniversării, apreciind ,,încă o dată patriotismul, curajul și motivația” întregului colectiv.

Totodată, în cadrul acestei ceremonii speciale, a fost răsfoit calendarul și reamintite cele mai însemnate momente care au marcat activitatea Detașamentului, iar odată cu acestea, întregul sistem penitenciar.

Cu o istorie de 33 de ani, angajații instituției au demonstrat constant profesionalism și abnegație în îndeplinirea misiunilor care le-au fost încredințate, iar urmare acestora, angajații, care au obținut rezultate remarcabile în activitate, au fost menționați cu distincții și diplome.

Serviciul mass-media al ANP

tel: 022 409-767